We a re looking for tried and tested, implemented, effective social innovations in all sectors in Central and Eastern Europe.
SozialMarie Prize Statue

Hírek

02/29/24

02/29/24

SozialMarie 2024 Jelöltek

Gratulálunk a 34 projektnek a SozialMarie - Társadalmi Innovációs Díj 2024 jelöléshez! 

Tovább olvasok

Hírek

01/25/24

01/25/24

A pályázati kiírás lezárult

A SozialMarie pályázati szakasza 2024. január 16-án lezárult. 6 országból 288 projekt érkezett be hozzánk! Jelenleg a projektek nemzetközi szakértőink általi értékelése zajlik.

Tovább olvasok

Hírek

01/24/24

01/24/24

TRIC – TRansferring social Innovation into Competencies

Milyen készségekre van szükség ahhoz, hogy egy társadalmi innováció sikeressé váljon? Az utóbbi egy évben ezzel a kérdéssel foglalkoztunk, és készítettünk képzési anyagokat az eredményeink alapján. 

Tovább olvasok

Hírek

12/03/23

12/03/23

"Why? Why? Why?" címmel indul podcastunk - hallgasson bele és inspirálódjon!

A SozialMarie podcast mostantól elérhető. Ismerje meg a SozialMarie társadalmi innovátorainak történeteit hónapról hónapra, akik három fontos kérdésre adnak választ: Miért kezdték el? Miért működött? Miért érdemes folytatni? Hallgassa meg podcastunkat a Spotifyon, az Apple Podcastokon és a Google Podcastokon:     

Tovább olvasok

Díj

A SozialMarie egy szociális innovációs díj, amelyet minden évben kiemelkedő projektek számára ítélnek oda. Olyan kezdeményezéseket díjaz, amelyek újszerű, fenntartható és példaértékű megoldásokat kínálnak az aktuális társadalmi kihívásokra. Arról, hogy mit értünk szociális innováció alatt, és hogyan ítélik oda a díjat, itt olvashatsz bővebben.

Tovább olvasok

Projektek

2005 óta minden évben különböző ágazatok szociálisan innovatív projektjeit díjazztuk a SozialMarie díjjal. Szeretnél többet megtudni a projektekről, megnézni, hogy kiket jelöltek, és ki a szerencsés nyertesek egyike? Kattints ide a projektekért.

Tovább olvasok

Insights

Tudtad, hogy van podcastunk? Szeretnél képeket nézegetni a korábbi eseményekről, vagy megtudni, hogy a SozialMarie pályázaton és díjátadón kívül mivel foglalkozunk még? Tekints be a színfalak mögé!

Tovább olvasok

Fővédnökök

Mi a közös egy workshopban, egy közösségi média posztban, a kenyértésztában és egy jótékonysági eseményben? Egy jelölt projekt fővédnöke. Itt tudhatsz meg többet az inspiráló védnökeinkről.

Tovább olvasok