We a re looking for tried and tested, implemented, effective social innovations in all sectors in Central and Eastern Europe.
SozialMarie Prize Statue

Novosti

04/08/24

04/08/24

3.....2....1.... kreni..... Glasanje za nagradu publike je počelo

Od danas imate priliku glasati online za svoj omiljeni projekt!   

Saznaj više

Novosti

04/05/24

04/05/24

rdačno vas pozivamo na dodjelu nagrade SozialMarie, 1. svibnja 2024

Srdačno vas pozivamo na dodjelu nagrade SozialMarie koja će se i ove godine dodijeliti projektima koje smo prepoznali kao društveno najinovativnijima!   

Saznaj više

Novosti

02/29/24

02/29/24

SozialMarie nominirani projekti 2024

Čestitamo nominiranim projektima, njih 34, na nominaciji za SozialMarie nagradu za društvenu inovaciju 2024!

Saznaj više

Novosti

01/25/24

01/25/24

Zatvoren je natječaj SozialMarie 2024.

Prijave za nagradu SozialMarie zaključene su u ponoć 16. siječnja 2024. Prijavljeno je 288 projekata iz 6 zemalja! Uskoro će ih ocijeniti naši lokalni evaluatori.

Saznaj više

Nagrada

SozialMarie je nagrada za društvene inovacije koja se svake godine dodjeljuje projektima koji su se istaknuli po svojoj inovativnosti. Nagrada daje priznanje inicijativama koje nude rješenja na trenutne društvene izazove koja su dosad nikad ili rijetko viđena, održiva, i koja mogu drugima poslužiti kao primjer. Ovdje možete saznati više o tome što podrazumijevamo pod društvenom inovacijom i kako se nagrada dodjeljuje.

Saznaj više

Projekti

Od 2005. godine do danas nagradom SozialMarie nagrađivani su inovativni projekti iz vrlo raznolikih područja. Želite saznati više o projektima; vidjeti tko je nominiran ili tko su neki od sretnih dobitnika? Kliknite ovdje za projekte.

Saznaj više

Insights

Znate li da smo pokrenuli podcast? Želite li pregledati galeriju fotografija s prošlih događaja ili saznati što još radimo osim procesuiranja prijava za SozialMarie nagradu i same dodjele nagrada? Pogledajte naše novosti.

Saznaj više

Mentori

Što je zajedničko radionici, objavi na društvenim mrežama, tijestu za kruh i dobrotvornoj akciji? Počasni/e mentori/ce nominiranog projekta. Ovdje možete pronaći više informacija o našim inspirativnim mentorima/-cama.

Saznaj više